Pe tot parcursul vieții, bucuriile trăite dar mai ales momentele neplăcute, traumatizante, lasă urme vizibile pe tenul nostru.
Dacă în adolescență ne-am confruntat cu acnee mai severă, aceasta a lăsat urme vizibile. Doar cei în cauză pot vorbi cât de dificilă poate fi ascunderea acestor urme neplăcute, cât machiaj trebuie folosit pentru a acoperi imperfecțiunile.

 

Ridurile sunt inevitabile după o anumită vârstă. Iși fac simțită prezența ușor vizibile la inceput, dar dacă le ignorăm, cu siguranță vizibilitatea lor se va accentua. Mai știm că apariția ridurilor este favorizată și de stresul cotidian, expunerea la soare fără protecție, folosirea produselor cosmetice neadecvate tipului de ten.
O altă problemă a tenului este reprezentată de milia. O afecțiune ce este cunoscută sub numele popular de “puncte de grăsime”.
Cauza principală este folosirea produselor pe bază de uleiuri, grase ce nu dau voie tenului să respire blocând-ul să se curețe de celulele moarte.

Hiperpigmentarea apare cel mai frecvent în urma expunerii prelungite în razele soarelui.
Dereglarea hormonală, face și ea parte dintre cauzele apariției acestei afecțiuni mai ales în timpul sarcinii. Alte forme ale hiperpigmentării: pistruii, petele pe piele, melasma.
De la afecțiunile ce ne pot afecta tenul vrem să menționăm scurt și de vergeturi.
Luarea în greutate și slăbirea bruscă favorizează într-un procentaj mare apariția lor. 90% dintre femeile gravide se confruntă cu această problemă. O altă cauză este dereglarea/afecțiunea glandei tiroide.

 

 

De ce v-am vorbit pe scurt despre aceste afecțiuni? Simplu.
Pentru că noi avem soluțiile ce vor combate aceste imperfecțiuni.

 

Începem cu dispozitivul care oferă rezultate uimitoare: DERMAPEN 4.

 

Toate afecțiunile mai sus menționate privează tenul/corpul să producă colagen. Tehnica de micro-needling a acestuia stimuleză producția de colagen și regenerează țesuturile.
Nu vei mai avea nevoie de tratamente cu laser sau peelinguri chimice. Încă de la prima ședință îți vei vedea tenul mai luminos, mai curat și îl vei simți mai elastic.
Cu rezultate dovedite în peste 5 ani de utilizare, Dermapen 4 este recomandat în tratamentele pentru rejuvenare, lifting și tonifierea pielii.
Mai mult, poate trata orice zonă a corpului. Chiar și zona scalpului pentru întinerirea firelor de păr și întinerirea pielii mâinilor! Reduce semnificativ până și cicatricile postchirurgicale!

Nu te-am convins? De ce îl recomandăm?

 • Noninvaziv și fără durere
 • Rejuvenare
 • Netezire și lifting
 • Tratarea hiperpigmentării și melasmei
 • Tratarea acneei și a cicatricilor
 • Rezultate imediate și efect îndelungat
 • Mai multe detalii despre Dermapen poti citi AICI

Peeling chimic

 

Pentru o eficiență mai mare, Dermapen poate fi combinat și cu alte proceduri faciale la fel de eficiente, cum ar fi Terapia PRP sau peeling-ul.
Produsul de peeling este inovativ și patentat Dermapen, reprezentând o combinație de 8 acizi în anumite concentrații, astfel încât nu produce arsuri, descuamare și iritații, ci doar potențează efectul Dermapen, cu același timp de recuperare.
Substanțele active din peeling acționează foarte eficient împreună cu procedura Dermapen

 • Reduc degradarea colagenului și a elastinei.
 • Se realizează o exfoliere blândă a tenului
 • Combat îmbătrânirea cutanată și acneea.
 • Rezultatul nu poate fi decât foarte eficient

Venim în ajutorul tău cu soluții testate și acredidate. La Clinica Alderma orice problemă estetică are o soluție benefică. Respectarea recomandărilor ante si post tratament poate face diferența rezultatului.
Te așteptăm la clinică pentru o diagnosticare corectă a problemelor pielii și un plan de tratament personalizat.

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.