Potenza

Ce este Potenza de la Cynosure?

Potenza de la Cynosure este un sistem avansat de radiofrecvență cu micro-ace, conceput pentru a oferi tratamente personalizate de îmbunătățire a aspectului pielii. Este un dispozitiv multifuncțional ce combină tehnologia mono și bipolară de radiofrecvență pentru a trata o gamă variată de probleme ale pielii: ridurile, cicatricile, vergeturile și laxitatea pielii.

Aparatul Potenza utilizează patru moduri de tratament diferite, care pot fi ajustate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui pacient, oferind astfel o soluție versatilă pentru rejuvenarea pielii.

Cum acționează?

Cu ajutorul capetelor sale specifice și a micro-acelor, Potenza penetrează pielea la diferite adâncimi, stimulând producția de colagen, elastină și regenerarea celulară. Acest proces ajută la îmbunătățirea fermității și texturii pielii, reducând semnele de îmbătrânire și îmbunătățind aspectul general al pielii.

În plus, datorită tehnologiei sale inovatoare, tratamentele cu Potenza necesită un timp redus de recuperare.

Beneficii ale tratamentului Potenza de la Cynosure:

Rejuvenare profundă a pielii

Prin stimularea producției naturale de colagen și elastină, Potenza ajută la revitalizarea și întinerirea pielii de la interior spre exterior, rezultând într-o piele mai fermă, mai netedă și mai tânără.

Tratament personalizat

Cu posibilitatea de a ajusta adâncimea și intensitatea tratamentului, Potenza permite personalizarea procedurii în funcție de nevoile specifice ale pielii fiecărui pacient, oferind astfel rezultate optimizate.

Reducerea ridurilor și liniilor fine

Procedura Potenza contribuie la netezirea ridurilor și liniilor fine, oferind pacienților un aspect mai odihnit și întinerit.

Corectarea cicatricilor și vergeturilor

Aparatul este eficient în tratarea cicatricilor, inclusiv cicatricile post-acnee, și în diminuarea aspectului vergeturilor, îmbunătățind semnificativ textura și aspectul pielii.

Minimizarea porilor dilatați

Tratamentul ajută la strângerea porilor, rezultând într-o piele cu aspect mai fin și mai uniform.

Timp redus de recuperare

Comparativ cu alte proceduri cosmetice invazive, Potenza oferă avantajul unui timp de recuperare redus, permițând pacienților să se întoarcă la activitățile cotidiene mai rapid.

Rezultate de lungă durată

Beneficiile tratamentului Potenza pot fi de lungă durată, mai ales când sunt susținute de un regim adecvat de îngrijire a pielii și stil de viață sănătos.

Timp de recuperare

Timpul de recuperare după un tratament Potenza poate varia în funcție de individualitatea pacientului, setările dispozitivului (adâncimea și intensitatea microneedlingului), zona tratată și scopul tratamentului. În general, tratamentul cu microneedling RF este considerat minim invaziv și are un timp de recuperare relativ scurt comparativ cu procedurile chirurgicale.

Majoritatea pacienților se pot aștepta la:

  • Roșeață ușoară sau iritație asemănătoare cu o arsură ușoară de soare, care de obicei se diminuează în câteva ore sau zile.
  • Umflături minore (acestea pot apărea, dar tind să dispară rapid).
  • Sensibilitate la atingere (zona tratată poate fi sensibilă pentru o scurtă perioadă de timp după procedură).

Se recomandă evitarea expunerii directe la soare și a exercițiilor fizice intense pentru o perioadă scurtă după tratament. De asemenea, utilizarea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și nu irită este crucială în perioada de recuperare.

Pentru rezultate optimale și o vindecare corespunzătoare, este esențial să urmați instrucțiunile post-tratament oferite de medicul specialist.

La clinica Alderma te poți bucura acum de avantajele aparatului Potenza de la Cynosure pentru tratamente avansate de îngrijire a pielii, cu rezultate vizibile și de lungă durată.

Cine poate efectua tratamentul Potenza de la Cynosure?

  • Pacienții cu semne ale îmbătrânirii pielii: aceasta include riduri fine, linii și pierderea fermității pielii.
  • Pacienții cu cicatrici post-acneice: Potenza poate ajuta la diminuarea cicatricilor și la îmbunătățirea texturii pielii.
  • Persoanele care doresc să-și îmbunătățească textura pielii: acest lucru poate include pori măriți, o textură neregulată a pielii sau pielea care a pierdut elasticitatea.
  • Persoane cu vergeturi: tratamentul poate fi folosit pentru a reduce aspectul vergeturilor.
  • Pacienții care doresc o procedură minim invazivă: pentru cei care preferă o alternativă la procedurile chirurgicale, Potenza oferă o opțiune cu timp de recuperare redus.

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.