Servicii Dermatologie

Diagnoza facială cu Visia

Îți cunoști vârsta reală a tenului? O poți afla acum, cu ajutorul diagnozei faciale Visia, dispozitivul de scanare facială din Constanța.
În urma acestei analize se stabilește tipul tenului: uscat, gras, mixt cât și planul de tratament potrivit fiecărei persoane în parte.
Afli într-un timp scurt, fără durere și noninvaziv, vârsta reală a tenului tău și tratamentele optime recomandate.

Criocauterizare Cryopen

Dispozitivul ce face parte din familia DERMAPEN (Original Trusted Australian) îl găsești acum si în clinica Alderma.

Tratează prin înghețare leziuni pornind de la dimensiunea de 1mm cu o precizie și eficacitate crescută, simplu și ușor, fară durere, fară anestezie și fară timp de recuperare.

Consultații de specialitate

Vă punem la dispoziție servicii medicale complexe pentru evaluarea, managementul și educația pacienților si va oferim o gama variata de consultații de specialitate:

  • Dermatologie
  • Chirurgie Vasculară
  • Endocrinologie
  • Medicină Generală adulți
  • Medicină Integrativă ( Preventivă)
  • Nutriție

 

Radiofrecvența Ellman

Radiofrecvența ELLMAN- folosește energia de înaltă frecvență, cu minim de disconfort și vindecare rapidă.
Radiofrecvența reprezintă una dintre cele mai noui tehnologii de cauterizare aducând nou precizia în execuție cu cicatrici/hipo/hiperpigmentări posttratament minime chiar inexistente în cazul leziunilor de mici dimensiuni comparativ cu restul aparatelor de cauterizare.

 

Curățarea facială New Face

Tratamentul eficient de curățare facială non-traumatică cu ultrasunete. Deschiderea porilor se realizează cu un gel special .
Tenul necesită curățarea celulelor moarte și a impurităților, comedoane sau depozite de grăsime în medie de 1-2 ori pe lună.
Pachetul este ideal conceput pentru revigorarea şi reîmprospătarea celulelor la nivelul tenului, curăţare, tratament şi masaj de reîntinerire.

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.