Tratamente Obagi Medical

Alderma vine cu surprize pentru frumusețea ta!

Trei tratamente faciale care combină experiențele unui tratament SPA cu beneficiile selecției de produse utilizate pentru îmbunătățirea vizibilă și imediată a calității pielii.

  • Age Defying Facial
  • Antioxidant Force Field Facial
  • Acne Express Facial

Tratamentele concepute de Dr. Zein Obagi, expert-dermatolog de renume mondial pentru sănătatea pielii, promovează dezvoltarea potențialului autoregenerativ al pielii.

Cu o experiență de peste 30 de ani de știință și inovație, Obagi a definit și definește conceptul de piele sănătoasă, dezvoltând produse adaptate fiecărui tip de piele.

Age Defying Facial

Obagi Age Defying Facial este special conceput pentru pacienții care sunt deranjați de aspectul ridurilor și al liniilor fine de expresie și sunt dornici să își recapete fermitatea pielii.

Această formulă de reîntinerire și redensifiere cutanată este ideală pentru pacienții îngrijorați cu privire la semnele inestetice ale îmbătrânirii.

  • Regenerare & întinerire
  • Efect antirid
  • Luminozitate & hidratare

Antioxidant Force Field Facial

Produsele Obagi pentru față oferă experiențe personalizate prin tratamente orientate și eficiente de exfoliere, reîmprospătare și revitalizare a pielii.

Obagi Antioxidant Force Field Facial este special formulat pentru pacienții cu afecțiuni vechi, vizibile și care sunt interesați de primul pas în fortifierea și susținerea protecției naturale a pielii împotriva eventualelor agresiuni ale mediului extern.

Acest antioxidant facial este ideal pentru pacienții cu semne de fotoîmbătrânire.

Acne Express Facial

Obagi Acne Express este destinat pacienților care au pielea grasă, care este predispusă la apariția acneei.

Protocolul Acne Express este o sesiune facială hands-on de 30 de minute potrivită pentru o dată pe săptămână și recomandat să fie efectuat într-o serie de 6 ședințe.

  • Elimina imperfecțiunile
  • Imbunateste calitatea pielii
  • Estompează cicatricile post acneice

 

Tratamentele premium Obagi îmbunătățesc semnificativ condiția pielii, tratează afecțiuni precum acneea, hiperpigmentarea, pielea îmbătrânită sau uscată și conțin ingrediente puternice, adaptate fiecărui tip de piele.

Tratamentele sunt completate cu radiofrecvență perioculară și masaj facial.

Obagi , lider în sănătatea pielii, acum și la Alderma!

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.