EndyMed 3 DEEP PRO

Remodelare corporală la superlativ

Alderma Estetic iți aduce ultima noutate în domeniul esteticii corporale
Remodelare corporală prin radiofrecvență multipolară cu EndyMed 3 DEEP PRO

Dacă îți dorești un efect de lifting și remodelare corporală și să reduci aspectul inestetic al celulitei, îți recomandăm să testezi tratamentul Endymed Body Shapping, un tratament eficient care folosește radiofrecvența multipolară.

Radiofrecvența multipolară ENDYMED este un tratament modern de regenerare a țesutului, prin stimularea refacerii fibrelor de colagen și elastină, rețeaua de sustinere a pielii și țesuturilor profunde ale dermului și subdermului, favorizează eliminarea toxinelor și îmbunătățirea semnificativă a nutriției țesutului în zona tratată. Colagenul este stimulat la nivelul dermului prin încălzire.

 

Cea mai recentă inovație în domeniul tratamentelor de remodelare corporală prin radiofrecvență, o găsești în Constanța doar la clinica Alderma.

 

Tratamentul Endymed 3DEEP RF emite un puls de energie de radiofrecvență în stratul profund al dermului cu acțiune directă asupra rețelei de colagen și celulelor tinere regeneratoare.

 • Stimulează formarea de noi fibre de colagen (efect de volumizare)
 • Crește permeabilitatea membranei celulare pentru nutrienți (efect de hrănire a pielii)
 • Asigură vasodilatație (procedura cauzează un efect termic în profunzime)

 

Tratamentul de radiofrecvență 3DEEP PRO vă permite să recâștigați frumusețea și suplețea siluetei în timp scurt, fără a agresa stratul superficial al pielii, fără disconfortul produs de încălzirea prea intensă întâlnită în terapiile de radiofrecvență clasice.

Aparatura generează un câmp de înaltă frecvență care este modulat pentru a atinge profunzimea ideală, efectele fiind imediate și durabile.

Cum acționează Remodelarea prin radiofrecvență multipolară?

De ce este nevoie de EndyMed 3DEEP PRO atunci când nu ne mai place ce vedem în oglindă?

 

Remodelarea și conturarea corpului este o procedură estetică extrem de populară pentru persoanele care își doresc un mod non-invaziv de ajunge la corpul mult visat.
Soluțiile de remodelare EndyMed 3DEEP PRO oferă tratamente eficiente pentru tonifierea corpului, lifting-ul pielii și reducerea celulitei.

Tehnologia patentată EndyMed 3DEEP PRO

reactivează și regenerează colagenul

Element esențial al păstrării tinereții pielii

 

 • Elimină eficient vergeturile
 • Estompează aspectul celulitei
 • Mărește gradul de elasticitate al pielii

 

Pentru persoanele care au urmat un program de scădere în greutate rămâne adesea problema excesului de piele, inestetic și deranjant.
EndyMed 3DEEP PRO ameliorează aspectul lax al pielii (“piele lăsată”) prin refacerea rețelei de susținere și restructurează țesutul adipos.
Elimină stratul celulitic și reduce circumferința zonelor cu probleme.

Zona tratată își redobândește fermitatea, calitatea și textura pielii sunt îmbunătățite datorită stimulării producerii de colagen și elastină, depunerea localizată de grăsime este diminuată iar silueta va fi suplă și reconturată.

Indicații

Când am nevoie de remodelare corporală prin radiofrecvență?

 

Câteodată sportul și dieta nu dau rezultatele dorite sau durează destul de mult timp până ajungi la silueta mult visată.

Tratamentul poate fi aplicat mai multor zone corporale, unele greu de tratat prin tehnici tradiționale sau cu rezultate minime.

 • Celulită
 • Piele flască
 • Depozite de grăsime localizată
 • Vergeturi
 • Cicatrici
 • Lipsă tonus

Scapă de aspectul de piele laxă și de celulită cu tratamentul EndyMed 3DEEP PRO! 

remodelare corporala

Beneficii

O piele mai fermă, cu aspect mai tânăr și mult mai neted!

 

EndyMed 3DEEP PRO acționează adânc în piele cu ajutorul unor energii cu radiofrecvență și reactivează producția naturală de colagen.

 • Redefinirea volumetrică a corpului
 • Piele mai elastică și mai tonifiată
 • Tonifiere abdomen, fese și coapse
 • Diminuează circumferința zonei tratate
 • Reducerea aspectului de piele laxă
 • Reduce celulita si aspectul de coaja de portocala
 • Potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați

La finalul tratamentului veți obține o piele mai întinsă, cu reducerea în circumferință, diminuarea celulitei și a aspectului de coajă de portocală precum și o diminuare a depozitelor de grăsime localizată.

Tehnologia 3DEEP acționează in profunzime și controlat, pentru a stimula producția naturală de colagen.

Este de ultimă generație și neinvazivă. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință, pe orice tip de piele. Fără durere și efecte secundare, fără disconfort, fără anestezie și timp de recuperare.

Cât timp durează tratamentul?

Când am nevoie de remodelare corporală prin radiofrecvență?

 

Efectul de stimulare a formării de colagen rămâne activ postprocedura.
Eficiența țintită a tratamentului în straturile profunde ale dermului face ca frecvența ședințelor în timpul curei să fie de 1 ședință pe săptămână.

Curele sunt de 4+2 ședințe, 4 ședințe tratament intensiv săptămânal și 2 ședințe tratament de menținere la câte 2 săptămâni.

O ședință durează între 20 și 60 minute, în funcție de mărimea zonei tratate deoarece, pentru atingerea temperaturii optime în țesut, se lucrează individual zone de mărime nu mai mari de 15 cm.

Durata tratamentului variază în funcție de numărul zonelor de tratat dar nu va depăși 1oră / ședință .

Nu există restricție de anotimp, procedura nu este dureroasă, nu are efecte secundare și îți poți relua activitățile imediat după, fără timp de recuperare.

Scapă de aspectul de piele laxă și de celulită cu tratamentul EndyMed 3DEEP PRO!

 

 

remodelare corporala

Contraindicații

Tratamentul NU este recomandat pentru:

 • Persoanele diagnosticate cu boli autoimune, cancer, tulburări cardiace, tulburări cutanate
 • Sarcină și alăptare
 • Sensibilitate la căldură
 • Orice alte afecțiuni constatate de medicul curant

 

Fii cea mai bună versiune a ta și recapătă-ți silueta dorita cu ajutorul ședințelor de remodelare corporală Endymed 3DEEP PRO!

 

 

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.