Servicii dermato-estetică

Laserterapia Sciton

Proceduri laser realizate cu una dintre cele mai perfomante, eficiente și sigure platforme la ora actuală, SCITON:

  • Rejuvenare Forever Young BBL,
  • Tratamente vasculare,
  • Epilare definitivă pentru o piele curată si catifelată.

Terapia micro-needling Dermapen 4

Experiență de peste 5 ani in micro-needling.
Un dispozitiv inovativ de microneedling, de ultima generație, il găsești acum la Alderma.
Una dintrele cele mai avansate tehnici de microneedling cu un puternic efect de regenerare a țesuturilor, stimularea producției de colagen și rejuvenare facială, rezultate uimitoare obținute de medicii noștri în peste 4 ani de experiență numai cu dispozitivul Australian Original Dermapen 4.
Cu rezultate remarcabile in rejuvenare, lifting si tonifierea pielii, aceasta terapie inlocuieste cu succes procedurile laser sau pe cele de peeling chimic.

Terapia Vampir ( PRP)

Terapia de biorevitalizare a pielii cu plasmă proprie îmbogățită cu trombocite (Platelet Rich Plasmă), cunoscută sub denumirea de Terapia „Vampir” este una dintre cele mai moderne soluții de regenerare a pielii prin forțele proprii. Alături de alte tratamente similare, are scopul de a frână procesul de îmbătrânire și de a combate efectele negative asupra pielii, generate de poluare, alimentație nepotrivită, expunere la ultraviolete sau la stresul zilnic.

 

Proceduri Radiofrecvență

Procedura cu radiofrecvență potențează acțiunea produselor premium folosite și astfel tenul tău se va bucura de hidratare și oxigenare profundă de la prima ședință.
Tratamentul de radiofrecvență 3DEEP RF vă permite să recastigati frumusețea și suplețea tenului în timp scurt, fără a agresa stratul superficial al pielii, eliberează un puls de energie de înaltă frecvență (radiofrecvență).

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.