Injectări cu Acid Polilactic

BODY RESHAPING

Collagen inductor

Fill Your Beauty

 

Remodelare corporală completă cu ajutorul acidului polilactic, care stimulează producția proprie de colagen.

Gana V este un dispozitiv medical injectabil pe bază de acid L-Poly-Lactic (PLLA).
Este indicat pentru augmentarea volumului zonelor depresive, în special pentru a corecta ridurile și sanțurile.
Potrivit, de asemenea, pentru corectarea semnelor de pierdere a grăsimii faciale și refacerii volumului pierdut.

Ce este?

Acidul L-Poly-Lactic este un stimulent natural al colagenului.

Principala cauză a semnelor vizibile ale îmbătrânirii este pierderea progresivă a volumului, în principal datorită scăderii producției endogene de colagen și degradării acestuia.

Acidul L-Poly-Lactic este o substanță biocompatibilă și biodegradabilă care stimulează în mod natural producția de colagen de către fibroblasti.
Acidul polilactic este un filler dermic care, injectat în față sau alte zone ale corpului, induce sinteza de colagen natural al corpului și este potrivit pentru tratamentul ridurilor profunde.

Produsele injectabile GANA FILL, pe bază de acid L-Poly-Lactic, stimulează producția de colagen natural. Aceasta înlocuiește colagenul pierdut cu colagen nou, oferind un aspect general, întinerit natural.

 

Ce tratează? Pentru cine este indicat?

Tratamentul cu acid polilactic este indicat în special la pacienții:

  • cu fața subțire și slabă, cu pielea extrem de subțire, unde orice altă substanță de umplere nu ar putea da rezultate bune sau chiar riscă să fie vizibile / palpabile,
  • cu lipoatrofie ușoară sau moderată,
  • reticenți la tratamentele frecvente.

Tratamentul este indicat pentru:

  • Rejuvenare & Lifting facial
  • Augmentare & Lifting fesier
  • Tonifierea pielii de la nivelul abdomenului și brațelor, a feselor, fața dorsală a mâinilor
  • Îmbunătățirea aspectului decolteului si gâtului

Substanța din formulă este absorbită de corp și induce producerea de colagen la nivelul pielii, dar în timp. Corpul are nevoie de aproximativ 6 săptămâni pentru a produce colagen, prin urmare ridurile se vor diminua abia după câteva săptămâni de la injectare, dar acest efect va deveni mai pronunțat în timp și poate dura până la cinci ani.

Injectările oferă rezultate extrem de naturale, iar formula este sigură și biocompatibilă. Ingredientul principal derivă din acidul lactic, care este o substanță care poate fi deja găsită în organism, ceea ce însemnă că există un risc foarte scăzut de a face o reacție alergică.
Aceste injectări sunt proceduri nechirurgicale și minim invazive, care îți permit să te întorci la rutina ta zilnică în scurt timp.

În cât timp se văd rezultatele?

Îmbunătățirea va începe să fie vizibilă deja după câteva zile de la prima ședință, dar deoarece producția de colagen nou format este un proces treptat, cu fiecare ședință de tratament, rezultatele vor fi din ce în ce mai evidente.

Rezultatele sunt vizibile după prima ședință dar se recomandă 3 tratamente la 1-3-6 luni și apoi întreținere la 1an. Remanența până la 2-3 ani.
Tratamentul se efectuează cu canulă atraumatică, disconfortul fiind minim, perioada de recuperare este de 3 zile.

 

Indicații post procedură

După tratament, se aplică o compresă rece pe zonele tratate (evitând contactul direct al gheții cu pielea) pentru a reduce edemul și / sau orice echimoze.

Masajul face parte din procedura în sine și este esențial pentru distribuirea produsului pentru a limita riscul de noduli.

Pacientul trebuie să maseze manual fiecare zonă tratată timp de 5 minute, de 5 ori pe zi (25-30 min pe zi de masaj) cel puțin timp de 7-10 zile după tratament.

 

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.