Tratament Laser HALO

Experience the HALO Glow!

în Constanța, doar la clinica Alderma

 

HALO® este primul laser fracționat hibrid pentru refacerea suprafeței pielii.

Tratamentul stimulează neocolageneza (formarea de colagen nou) și creează microcanale în piele pentru a elimina laxitatea pielii, hiperpigmentarea, estompează dilatarea porilor, uniformizează nuanța și textura pielii.

 

 

Ce este laserul HALO®? 

 

De-a lungul anilor, expunerea la soare, înaintarea în vârstă, îngrijirea defectuoasă a tenului și stresul vieții de zi cu zi pot duce la semne vizibile de îmbătrânire a pielii și pierderea strălucirii naturale și sănătoase a chipului.

HALO® foloseşte tehnologia laser pentru a elimina ani întregi de deteriorare. Laserul provoacă răspunsul natural al corpului de vindecare, dezvăluind strălucirea luminoasă din tinereţe.

HALO® este singurul laser fracționar hibrid din lume care furnizează o lungime de undă non-ablativă și una ablativă simultan în aceeași zonă de tratament microscopică, pentru a reface structura epidermei (stratul superior al pielii) și a dermei (țesutul de sub epidermă) în același timp.
Este singurul laser fracționat ce poate trata și pielea de pe corp.

HALO® este un tratament laser complet pentru revitalizarea pielii. Vei vedea îmbunătăţiri în aspectul pielii, inclusiv o reducere a aspectului liniilor fine şi a ridurilor, reducerea dimensiunii porilor, îmbunătăţirea strălucirii pielii și dispariţia decolorării.

 

Ce tratează HALO®?

 

HALO® ajută la uniformizarea nuanței pielii, la îmbunătățirea texturii pielii, la reducerea porilor dilatați, la estomparea cicatricilor post acneice și la eliminarea hiperpigmentării.

Laserul HALO® folosește tehnologia laser pentru a elimina semnele îmbătrânirii prin declanșarea răspunsului natural de vindecare al organismului, a stimula producția de colagen și elastină proprii pielii. Într-un cuvânt, tratamentul cu laser HALO® îți redă strălucirea și luminozitatea pielii.

HALO® poate trata toate tipurile de piele și poate fi folosit pentru următoarele zone:

 • Față
 • Gât & decolteu
 • Mâini
 • Brațe
 • Picioare

Cum ne ajută acest lucru să avem o piele mai frumoasă?

 

Tratamentul cu laser HALO® este utilizat cu succes în tratarea unor probleme estetice precum:

 • Hiperpigmentare (pete datorate expunerii excesive la soare, melasmă)
 • Riduri fine și riduri profunde
 • Textura neuniformă a tenului
 • Aspectul tern și lipsit de vitalitate al pielii
 • Pori dilatați
 • Cicatrici postacneice
 • Decolorare
 • Semne vizibile ale îmbătrânirii

Fiind cea mai importantă tehnologie Sciton, HALO® combină aceste două lungimi de undă pentru a crea un efect sinergic puternic, rezultând o îmbunătățire de neegalat a semnelor vizibile de îmbătrânire a pielii, inclusiv estomparea ridurilor, dilatarea porilor, cicatricile și laxitatea pielii.
Rezultate sunt vizibile într-o perioadă scurtă de timp.

 

remodelare corporala

Laserul HALO® îndepărtează celulele îmbătrânite și deteriorate ale pielii, în timp ce pătrunde adânc în straturile sale pentru a stimula producția de colagen și elastină, iar în același timp intensifică circulația oxigenului și nutrienților, activând procesul de vindecare și reparare.
Aceasta înseamnă că pielea ta este revigorată și restaurată din interior spre exterior.
Rezultatele dezvăluie o piele nouă strălucitoare și sănătoasă, care este vizibil mai rafinată și cu aspect mai tânăr.

 

 

Cine poate efectua acest tratament?

HALO® funcționează pe toate tipurile de piele, ten și vârste. Este potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați, în orice anotimp al anului, cu excepția sezonului de vară.

 

De câte tratamente am nevoie?

De obicei, este necesar un singur tratament, însă acest lucru îl va stabili medicul specialist dermatolog, din clinica Alderma, în funcție de necesitățile pielii, vârsta, afecțiunile tratare și alți factori.
Rezultatele remarcabile sunt adesea obținute într-un singur tratament, în timp ce tehnologiile mai vechi, non-hibride, necesită de obicei 5 până la 6 tratamente pentru a demonstra rezultate similare.

 

Cum se simte HALO®?

Cu un anestezic topic și o tehnologie de răcire integrată, pacienții experimentează de obicei foarte puțin disconfort. Majoritatea pacienților descriu tratamentul ca o senzație de căldură cu senzații ocazionale de înțepături, dar sunt în general confortabili. Acestea se pot menține și câteva ore post procedură. Deasemenea pot apărea zone cu roșeață și umflare timp de 2-6 zile, însă aceste simptome trec de la sine în câteva zile.

 

Cât de curând după tratamentul meu HALO® pot reveni la activitățile normale?

 

Rezultate excelente cu timp de recuperare mic.
În trecut, erai nevoită să alegi între o procedură cu rezultate foarte bune, dar cu un timp de recuperare mai lung, sau o procedură cu o recuperare rapidă dar rezultate minime. HALO® combină revitalizarea dermică profundă cu regenerarea epidermică pentru un efect sinergic combinat ce nu poate fi obţinut cu niciun alt tratament. HALO® oferă rezultate minunate fără repaus sau alte tratamente agresive.
În primele 24 de ore, trebuie să îți păstrezi pielea protejată conform instrucțiunilor medicului, dar după aceea ar trebui să poți desfășura activitățile normale. După primele 24 de ore pielea ta va începe să se decojească, dar te vei putea machia. Pentru un tratament facial, vei observa foarte puține schimbări în prima zi. După două-trei zile vei avea un aspect ușor bronzant. În ziua a treia sau a patra, pielea ta se va exfolia, dezvăluind noua ta piele de dedesubt.

 

Când voi vedea rezultatele tratamentului meu HALO®?

 

Veți vedea rezultatele inițiale între două și cinci zile după tratamentul cu HALO®, dar pielea va continua să se îmbunătățească în timp. Majoritatea pacienților văd cea mai mare îmbunătățire pigmentară în primele două până la trei săptămâni. Aceasta este urmată de o fază de regenerare a pielii care continuă să se îmbunătățească luni de zile.

 

Cât vor dura rezultatele mele?

 

Rezultatele HALO® vor dura mulți ani, dar ar trebui să continuați să vă păstrați pielea protejată în orice moment, folosind protecție solară UV. Orice tratament nou HALO® va îmbunătăţi rezultatele, oferindu-vă o piele mai frumoasă.

 

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.