Estetică Facială

Injectări cu acid hialuronic

Cu ajutorul acidului hialuronic premium, Alderma îți șterge ridurile și iți restabilește volumul feței rapid, fără durere și cu efect imediat.

Efectul este vizibil imediat post-procedură iar un mare avantaj pe care îl are acidul hialuronic este efectul cumulativ în timp, însemnând că după tratamente succesive, remanența produsului în piele crește de la un minim de 6 luni la prima injectare, până la 1-2 ani.

Juvederm Volite

Juvederm Volite este noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan.
O singură procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de 9 luni.

Acest nou produs a fost special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, conferindu-i elasticitate și catifelare.

Skin Boosters

Terapii si cocktailuri pentru fermitate, luminozitate și elasticitate, astfel încât să te bucuri de un ten așa cum îți dorești!
Bucură-te de o privire atractivă și luminoasă, fără riduri, cearcăne și pungi sub ochi.
Pielea din jurul ochilor este foarte delicată și sensibilă, având o constantă nevoie de îngrijire specială.

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.