Estetică Facială

Injectări cu HArmonyCa

HArmonyCa™ este un produs nou injectabil cu acțiune dublă la nivelul pielii din zona mandibulară. Cele două substanțe active, hidroxiapatita de calciu și acidul hialuronic de înaltă calitate, oferă pielii efect de lifting imediat și de durată.

Injectări cu acid hialuronic

Cu ajutorul acidului hialuronic premium, Alderma îți șterge ridurile și iți restabilește volumul feței rapid, fără durere și cu efect imediat.

Efectul este vizibil imediat post-procedură iar un mare avantaj pe care îl are acidul hialuronic este efectul cumulativ în timp, însemnând că după tratamente succesive, remanența produsului în piele crește de la un minim de 6 luni la prima injectare, până la 1-2 ani.

Juvederm Volite

Juvederm Volite este noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan.
O singură procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de 9 luni.

Acest nou produs a fost special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, conferindu-i elasticitate și catifelare.

Skin Boosters

Terapii si cocktailuri pentru fermitate, luminozitate și elasticitate, astfel încât să te bucuri de un ten așa cum îți dorești!
Bucură-te de o privire atractivă și luminoasă, fără riduri, cearcăne și pungi sub ochi.
Pielea din jurul ochilor este foarte delicată și sensibilă, având o constantă nevoie de îngrijire specială.

Injectări cu Acid Polilactic

BODY RESHAPING
Collagen inductor

Remodelare corporală completă cu ajutorul acidului polilactic, care stimulează producția proprie de colagen.

Acidul polilactic este un filler dermic care, injectat în față sau alte zone ale corpului, induce sinteza de colagen natural al corpului și este potrivit pentru tratamentul ridurilor profunde.

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.