Liporestructurare PB Serum

Pachete Combinate

Alderma Estetic iți aduce ultima noutate în domeniul esteticii corporale

Remodelare corporală prin radiofrecvență multipolară
EndyMed 3 DEEP PRO &  Injectare PB Serum Medical

 

PB Serum Medical este o inovație în domeniul medical-estetic, cu o compoziție unică de enzime, destinate rejuvenării pielii și remodelării corporale prin injectare cu enzyme cu un rol esențial în buna funcționare a proceselor metabolice.

Produsele PB Serum conțin cocktailuri de enzime și acid hialuronic cu greutate moleculară mare, având proprietăți antiinflamatorii și de regenerare, stimulând refacerea fibrelor de colagen in țesutul afectat.

Radiofrecvența multipolară ENDYMED este un tratament modern de regenerare a țesutului, prin stimularea refacerii fibrelor de colagen și elastină, rețeaua de sustinere a pielii și țesuturilor profunde ale dermului și subdermului, favorizează eliminarea toxinelor și îmbunătățirea semnificativă a nutriției țesutului în zona tratată. Colagenul este stimulat la nivelul dermului prin încălzire.

 

Cum acționează liporestructurarea?

Care sunt beneficiile acestor pachete combinate?

 

Serurile enzimatice PB SERUM, prin combinația unică de enzime de înalta puritate (Lipaza, Colagenaza și Liaza – enzime care se găsesc în corpul uman în mod normal și au un rol de refacere și restructurare) acționează focusat pe celulele grase, asupra aderențelor fibroase care dau aspectul inestetic al zonei tratate și dau startul procesului de refacere a rețelei de susținere (colagenaza).

Radiofrecvența multipolară EndyMed 3DEEP PRO, prin generarea unui câmp de înaltă frecvență cu declanșare de căldură în derm și subderm, susține procesul de formare al unei rețele noi de fibre de colagen și evacuează produsele rezultate prin degradare enzimatică, pentru o refacere rapidă a țesutului.

Cele două tratamente asociate, care au revoluționat dermato-estetica nonchirurgicală, au un plus de efect și cu o durată foarte bună a rezultatelor pe termen lung.

Exclusiv în Constanța, LIPORESTRUCTURAREA nonchirurgicala este acum disponibilă în clinica Alderma.

Pachete combinate, acum la promoție!

Bucură-te de un ten întinerit și o siluetă de invidiat!

 

 

Fii cea mai bună versiune a ta și recapătă-ți încrederea în tine cu ajutorul unor ședințe de lifting facial si remodelare corporală!

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.