ZO Skin Renewal

Tratamentul Premium ZO Skin Renewal ce vă aduce noile produse dermato-cosmetice Medical Grade by Dr. Zein E. Obagi.

Măștile și serurile de regenerare îmbogățite cu Celule STEM se combină, adaptat, pentru a vă oferi un ten strălucitor, revitalizat și energizat.

Gama este concepută pentru a aborda diverse probleme ale pielii, cum ar fi îmbătrânirea, pigmentarea, acneea, deteriorarea solară și sănătatea generală a pielii, cu o abordare cuprinzătoare a tratamentului și îngrijirii zilnice.

Beneficii ZO Skin Renewal

  • Iluminare & Purifiere
  • Protecție & Calmare
  • Revitalizare &Hidratare
  • Reîntinerire

Ingredientele ce stau la baza acestor produse premium lucrează împreună pentru a oferi strălucire și pentru a uniformiza nuanța pielii, pentru a minimiza liniile fine, pentru a restabili fermitatea, pentru a desfunda porii și pentru a sprijini refacerea naturală a pielii cu acid hialuronic.

Pașii către un ten mai sănătos

  • Cristalele ultrafine de magneziu și serul cu acid lactic pregătesc tenul
  • Acidul salicilic curăță porii în profunzime
  • Serul îmbogățit cu CELULE STEM, tetrapeptide și antioxidanți reînnoiște pielea
  • Masca cu sulf, argilă și glicerină curăță, calmează și reface funcția de protecție a pieli

Crema cu CELULE STEM vegetale și complex de polizaharide patentat, hidratează tenul și are efect anti-aging prelungit.

 

Tratamentele concepute de Dr. Zein Obagi, expert-dermatolog de renume mondial pentru sănătatea pielii, promovează dezvoltarea potențialului autoregenerativ al pielii.

Tratamentul, bogat în antioxidanți și alți compuși, oferă pielii beneficiile pentru a preveni petele de îmbătrânire și culoarea neuniformă.

Tratamentele Zo Skin Renewal sunt eficiente pentru întinerirea pielii, cu angajamentul de personalizare pentru a satisface nevoile unice ale pielii fiecărei persoane.

Produsele ZO Skin Health oferă soluții pentru o gamă variată de afecțiuni ale tenului.

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.