Rejuvenare Forever Young BBL

Îți dorești un ten neted, curat și luminos?

Laserul Sciton, este o platformă ce conține mai multe lasere. Unul dintre acestea este reprezentat de BBL-Broad Band Light Forever Young, ce reprezintă tratamentul profesional care acționează la nivel genomic și s-a demonstrat că în timp, păstrează tinerețea la nivelul pielii.

Un alt studiu genetic efectuat la Standford Medical School  a arătat că BBL este singurul tip de lumina, care reușește să reseteze modul de exprimare al genelor responsabile cu tinerețea.

Ai probleme cu tenul?

Acest tratament are 7 filtre și anume fiecare filtru acționează la o anumită structura a pielii având afinitate mai mare fie asupra pigmentului din piele sau asupra hemoglobinei care se regasete în vas.

Așadar pe lângă acest efect de întinerire a pielii, tratamentul BBL are acțiune și asupra diverselor probleme și anume: acnee, cuperoza, rozacee, petelor hiperpigmentare de diferite mărimi, pistrui. Acest tratament se poate efectua pe orice suprafață a corpului (față, gât, decolteu, față dorsală a mâinilor, brațe, antebrațe, umeri, etc.)

Ideal, numărul de ședințe este1- 6 pe an (numărul variază în functe de problema pe care dorim să o tratăm sau de gradul de îmbătrânire a pielii), cel mai indicat ar fi o dată la 1-2 luni cu excepția lunilor de vară.

Vrei să scapi de imperfecțiuni?

O noutate o reprezintă rejuvenearea cu laser a zonei perioculare (pleoapa superioară plus inferioară) și zona buzelor.

Indicații pretratament:

  • pielea nu trebuie să fie bronzată cu 1-2 luni înainte (fără solar sau creme autobronzante)
  • să nu existe leziuni active/boli de piele
  • medicație fotosensibilitate
  • indicații posttratament:
  • se evită căldura excesivă (băi fierbinți/ saună-1-2 zile)
  • nu se recomandă expunerea la soare/solar 1 lună postprocedură
  • factor de protecție 50+ minim 1 lună de zile

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.