Patologie Venoasă

VENECTAZII

Platforma performantă laser Sciton este disponibilă la Clinică Alderma, cu ajutorul căreia tratăm eficient și sigur atât telangiectazii, vene spider, localizate pe orice zona a corpului (față, membre inferioare, torace, etc) cât și vene prevaricoase.

Patologia venoasă se referă atât vasele inestetice care se văd cu ochiul liber cât și  la insuficientă venoasă ce prezintă semne și simptome neglijate de multe persoane precum edem gambier, senzație de picioare grele, neliniștite uneori chiar durere ce pot apărea chiar și la o vârstă foarte tânăra. De aceea este foarte importantă consultația de specialitate înainte de efectuarea oricărui tip de tratament.

Indicații pretratament

  • Pielea nu trebuie să fie bronzată cu minim 1, 2 luni înainte
  • Nu trebuie să existe leziuni cutatane/ afecțiuni dermatologice
  • Se evită epilarea zonelor cu păr cu 24 ore înainte
  • Numărul ședințelor variază între 3-4, la un interval de 4-6 săptămâni.

Laserul aplică căldură la nivel local, care este absorbită de vas, determinând coagularea sângelui ce va fi absorbit ulterior de organism. Procedura nu este dureroasă, pacientul resimțind doar un ușor discomfort local.

Ca efect imediat, vasele se comportă diferit în funcție de mărimea și culoarea lor: unele dispar pe când altele se închid/deschid la culoare, urmând să dispară complet în următoarele săptămâni.

Indicații post tratament

  • Nu se recomandă expunerea la solar/soare/cremă autobronzantă pe toată perioada tratamentului.
  • Se recomandă evitarea expunerii la căldură excesivă (băi fierbinți/saună)
  • Nu se recomandă efort fizic intens sau statul prelungit în picioare
  • Se recomandă contenție cu ciorap elastic minim 48 ore postprocedură.

Procedura ultra-avansată cu noul nostru laser SCITON, îți asigură o piele netedă,  fără imperfecțiuni inestetice.

În cadrul clinicii Alderma puteți beneficia  de servicii de înaltă calitate atât în domeniul patologiei venoase cât și arteriale și limfatice, prin consultație la dr Laura Vexler, medic specialist Chirurgie Vasculară.

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.