Epilare definitivă cu laser

Epilare definitivă cu Laser Alexandrite

Proceduri de epilare definitivă cu Alexandrite, o tehnologie performantă, eficientă și sigură, ce este înglobată în platforma Sciton, la Alderma Estetic.

Datorită multiplelor filtre inconporate în această platformă, procedura este adaptată fiecărui pacient în parte fiind eficientă și sigură atât pe piele deschisă cât și pe cea închisă la culoare, atât pe firul de păr subțire și deschis la culoare cât și pe cel negru și gros. Tratamentul este recomandat atât femeilor cât și bărbaților pe orice zona a corpului.

RECOMANDĂRI

Ședințe recomandate: 6- 7 la interval de 4-6 săptămâni în funcție de zona tratată.

Scapă de părul nedorit și de foliculită inestetică prin EPILAREA DEFINITIVĂ, și beneficiezi de numeroase avantaje estetice:

  • Rezultate de la prima ședință (după 7-14 zile se poate observă căderea părului de pe zona tratată)
  • Fără foliculită și păr nedorit  (epilarea laser este un tratament eficient pentru foliculită și keratoza pilară.)
  • Fără iritații și alergii
  • Piele curată și catifelată

Indicații pre-tratament:

Părul nu trebuie smuls 3-4 saptămâni înainte (se taie cu lama sau cu crema epilatorie), pielea nu trebuie să fie bronzată cu 1-2 luni înainte de procedură sau să existe diferite leziuni sau tatuaje în zona tratată.

Pacientul să nu fie sub tratament fotosensibilizant, părul trebuie tăiat complet cu o zi înainte de procedură cu păstrarea unei mici zone de 1cm pentru a se efectua setările laserului în funcție de aspectul firului de păr.

Indicații post – tratament:

Se evită sauna sau băile fierbinți 1-2 zile post – tratament și expunerea la soare/solar/creme autobronzante este interzisă pe perioada ședințelor.

Cine nu-şi doreşte o piele mai fină, fără iritaţii, fără fire sub piele şi mai ales să scape pentru totdeauna de grijă epilatului?  Piele curată și catifelată, cu rezultate de la prima ședință?

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.