Injectări cu HArmonyCa

Ce este HArmonyCa™?

HArmonyCa™ este un produs nou injectabil cu acțiune dublă la nivelul pielii din zona mandibulară. Cele două substanțe active, hidroxiapatita de calciu și acidul hialuronic de înaltă calitate, oferă pielii efect de lifting imediat și de durată.

Cum acționează HArmonyCa™?

Combinate într-o singură seringă, acidul hialuronic și hidroxiapatita pătrund în profunzimea pielii (mai exact în straturile dermice și subdermice) unde exercită acțiunea de umplere, volumizare și hidratare.

Particulele de hidroxiapatita susțin producția de colagen; pe măsură ce gelul dispare organismul produce colagen nou, astfel pielea își menține aspectul proaspăt și tineresc o perioadă îndelungată.

În ce zone ale feței se poate injecta HArmonyCa™?

Acest tip de filler se injetează doar în zona dintre ureche și mandibulă. Acțiunea sa fiind în stratul dermic profund, nu se injectează în zona periorală, în buze sau în jurul ochilor.

Cine poate beneficia de acest tratament?

Persoanele ce prezintă semne de îmbătrânire și își doresc o îmbunătățire a structurii pielii, în zonele mai sus menționate.

De ce să alegi HarmonyCa™?

  • Efect natural de lifting
  • Corectează modificările neplăcute cauzate de îmbătrânire
  • Umple ridurile, liniile și pliurile de la nivelul obrajilor
  • Stimulează producția de colagen
  • Reconstituie aspectul tineresc din zona mandibulară
  • Prin hidratare oferă pielii aspect luminos și natural
  • Rezultate de lungă durată

Doare tratamentul? Are reacții adverse?

Este un tratament injectabil, tolerabil ca oricare altul. Reacțiile adverse, precum sensibiltate în zona injectată, roșeață, prurit sunt reacții normale ce se vor ameliora în decursul a 24-48 de ore.

Dacă vi se potrivește tratamentul estetic HarmonyCa™ sau dacă aveți nevoie de el, doar medicul specialist vă poate ajuta. Nu apelați la personal neacreditat și fără experiență pentru a nu avea efecte nedorite și dureroase.

Clinica Alderma vă oferă servicii sigure cu personal acreditat și pregătit.

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.