Bucură-te de un ten revitalizat și strălucitor pe timp de vară!

 

 

Mai mult decât în orice anotimp, vara este momentul în care frumusețea radiantă a tenului poate fi atât un deziderat cât și o realitate. Sunt numeroase cauze care pot pune probleme tenului și care pot sta în calea unei frumuseți naturale. Fie că vorbim despre acnee, riduri fine sau pori dilatați din diverse cauze ce țin de vârstă, traume ale pielii sau un mediu neprietenos tenului, soluțiile pe care le propunem au efecte miraculoase.

Acneea este de regulă o problemă cronică ce poate suferi un comportament mai agresiv și iritant pe timp de vară. Ea poate apărea la orice vârstă și poate lăsa urme serioase atât la suprafața tenului cât și în straturi mai adânci ale pielii și poate provoca leziuni inflamatorii sau non-inflamatorii. Pentru că sunt mai multe tipuri de acnee precum și numeroase cauze, la fel și tratamentele pot fi diferite de la o persoană la alta.

Dacă în ceea ce privește ridurile fine lucrurile devin evidente odată cu înaintarea în vârstă a organismului, despre porii dilatați s-a dovedit faptul că nu țin neapărat cont de vârstă, sex sau mediu, însă au o foarte mare legătură cu tipul de ten și predispoziția genetică, folosirea excesivă a unor produse care stimulează producția de sebum și în general cu stilul de viață.

Ce este de făcut? Tehnologia și știința ne sunt aliați de încredere și suntem privilegiați ca și persoane pentru că trăim vremuri în care avem mai multe soluții foarte eficiente ca și opțiuni.

Pentru revitalizarea tenului pe timp de vară cu rezultate remarcabile în ceea ce privește atenuarea acneei și a porilor dilatați recomandăm cu foarte mare încredere tratamentul AQUAGOLD FINE TOUCH. Această procedură se realizează cu ajutorul unui sistem patentat cu micro-ace foarte subțiri (mai subțiri decât firul de păr). Acele sunt realizate din aur de 24K ce penetrează pielea la o adâncime de 600 de microni și oferă soluții personalizate pentru tipuri diferite de ten. Rezervorul conține astfel substanțe precum: vitamine, skin boosters, acid hialuronic și alte substanțe cu efect revitalizant și calmant.

 

AQUAGOLD FINE TOUCH aduce o întreagă serie de beneficii sănătății tenului:

  • Micsorează porii,controlează secretia de sebum si diminuează ridurile fine
  • Piele netedă cu skinbooster, cum ar fi Juvederm sau Teosyal
  • Îmbunătăteste cicatrizarea superficială a acneei cu acid hialuronic
  • Îmbunătățeste tratamentele laser cu micro-seruri
  • Luminozitate cu seruri depigmentante
  • Procedură fără durere, cu roșeață de scurtă durată
  • Ideal pentru vară datorită hidratării pielii

 

Acid hialuronic de hidratare pe termen lung – JUVEDERM VOLITE

 

Pentru strălucirea și revitalizarea tenului pe timp de vară nu avem cum să nu recomandăm tratamentul cu Juvederm Volite, noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan. Este un produs miraculos prin faptul că o singură procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de 9 luni.

Injectarea cu Volite se realizează cu un ac foarte fin, dintr-o nouă generație de dispozitive medicale. Efectul revoluționar al acestui acid hialuronic constă și în conținutul de lidocaină care ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării, deoarece produce o anesteziere instantă a zonei.

Cu tratamentele premium de vară de la Alderma te bucuri de un ten hidratat, strălucitor și un bronz perfect! La Alderma beneficiezi de aparatură inovatoare și de sfaturile unor specialiști dermatologi cu experientă indelungată.