O vară senină fără cearcăne

 

Șterge cearcănele din planul tău de vacanță!

 

Nu-ți mai ascunde cearcănele sub ochelarii de soare! Știm, este neplăcută și deloc sexy apariția cearcănelor la lumina intensă a verii iar machiajul în zile toride nu este o idee surâzătoare. Pentru această problemă ce ține de tenul facial și nu numai există o serie întreagă de explicații și – din fericire – și soluții.

De ce apar cearcănele?

Cearcănele pot avea drept principala cauză oboseala, dar pot ascunde şi o suferinţă mai ascunsă a organismului. Ele reprezintă o problemă cosmetică majoră, pentru că pot afecta o persoană la orice vârstă şi oferă un aspect facial obosit, poate chiar abătut.
Ereditatea, somnul insuficient, expunerea la soare, alergiile, sinuzita sunt printre principalele cauze ale aparitiei cearcanelor.

Aspectul maroniu sau vinețiu al pleoapelor devine în timp permanent şi mai accentuat ca intensitate. Sunt mai proeminente la persoanele cu tenul mai alb şi mai subțire. Intensitatea culorii creşte la persoanele care nu se hidratează suficient sau care nu consumă suficiente alimente bogate în fibre și vitamine, ori care consumă mult tutun și petrec mult timp în mediu umed ori temperaturi extreme.
Pierderea elasticitatii pielii din jurul ochilor, deshidratarea pielii și colorația acesteia sunt 3 cauze principale care fac ca tenul să arate îmbătrânit, obosit și adaugă ani pe chip, chiar și persoanelor tinere.

Ce măsuri ne luăm?

Recomandarea noastră pentru ameliorearea și eliminarea efectelor de cearcăne este terapia cu Radiofrecvență ENDYMED 3 DEEP RF.

Tratamentul Endymed 3DEEP RF emite un puls de energie prin radiofrecvență în stratul profund al pielii, cu acțiune directă asupra rețelei de colagen și celulelor tinere regeneratoare. Procedura este extrem de eficientă pentru atenuarea pungilor inestetice de sub ochi, peri-ocular, frunte, pomeți, reconturarea liniei mandibulare, gât, decolteu și fața dorsală a mâinii.

Tratamentul de radiofrecvență 3DEEP RF vă permite să recaștigați frumusețea și suplețea tenului în timp scurt, fără a agresa stratul superficial al pielii, eliberează un puls de energie de înaltă frecvență (radiofrecvență). Aplicabilitatea sa clinică asigură următoarele aspecte:

  • Stimulează formarea de noi fibre de colagen (efect de volumizare)
  • Crește permeabilitatea membranei celulare pentru nutrienți (efect de hrănire a pielii)
  • Întreține vasodilatație (procedura cauzează un efect termic în profunzime)
  • Oferă un bust de energie și oxigen (tenul va fi intens revitalizat)
  • Curele sunt de 4+2 ședințe, 4 ședințe tratament intensiv săptămânal și 2 ședințe tratament de menținere la câte 2 săptămâni.

Principalele motive pentru a alege tratamendul ENDYMED cu radiofrecvență constau în fapte precum: reducerea ridurilor fine, eliminarea cearcănelor, asigurarea unui ten elastic și tonifiat prin tehnologie de ultimă generație, non-invazivă și cu rezultat imediat.

Corecția cearcănelor se realizează si cu un acid hialuronic special dedicat acestei zone.
Procedura se efectuează cu un acid special dedicat acestei zone, fără durere, datorită canulei atraumatice și dispozitivului de injectare Teosyalpen. Efectul durează 1-2 ani.
Procedura este nedureroasă, discomfortul fiind diminuat datorită folosirii canulei atraumatice, a produselor premium ce conțin lidocaină și a dispozitivului Teosyal Pen, primul sistem automat de injectare cu acid hialuronic, fără fir, având multiple avantaje:

  • Precizie în injectare
  • Cantitate măsurată la fiecare înțepătură
  • Rezultate de durată
  • Fără durere

Profită de ofertele de vară ALDERMA și bucură-te de o privire tânără și revigorată!