Pachet Body After Baby

Body After Baby

Vrei să recâștigi silueta de dinainte de sarcină?

Îți dorești să îți recapeți tonusul pielii și să scapi de depozitele de grăsime localizată?

 

Da știm, să dai viață este cel mai frumos lucru de pe pământ! Nu există minune mai mare, decât atunci când îți ții în brațe bebelușul pentru prima dată!
Sarcina este o perioadă frumoasă pentru femei, mai ales prima dată. Experimentăm senzații noi și uimitoare.
Totodată corpul nostru trece prin schimbări majore și este nevoit să se adapteze în scurt timp la nouă viață ce se dezvoltă în interior.

După naștere rămâne să te lupți cu scăderea în greutate, vergeturile, celulita, depozitele de grăsime localizată, etc.
De multe ori dieta și sportul nu dau rezultatele dorite și necesită o perioadă lungă de timp pentru a vedea rezultate substanțiale.

Dacă vrei să îți revii rapid în formă și să te bucuri de o siluetă suplă după naștere, te invităm în programul

 

Body After Baby

 

Slăbește >> Remodelează >> Subțiază >>Tonifiaza

 

Pachetul include:

  1.  Program nutrițional personalizat, evaluarea intoleranțelor alimentare, monitorizarea computerizată a evoluției  sub dietă, tratarea  dezechilibrelor nutriționale sau funcționale (sindrom de intestin iritabil, constipație, astenie)
  2. Tratamente corporale de redensifiere și liftare a abdomenului post sarcină, prin radiofrecvență multipolară.
  3. Dizolvarea depozitelor de grăsime localizată prin lipoliză injectabilă.

 

Specialiștii noștri te vor ajuta să alegi programul potrivit ție, care să îți permit să ajungi cât mai repede la formă de dinainte de sarcină, în siguranță și fără intervenții chirurgicale, fără timp de recuperare, fără efecte adverse.

Tehnologia patentată EndyMed 3DEEP PRO reactivează și regenerează colagenul

Element esențial al păstrării tinereții pielii

 

Tratamente de radiofrecvență multipolară drenează grăsimile care au fost degradate enzimatic și pornesc și susțin redensifierea țesutului.

Dacă îți dorești să îți recapeți suplețea și conturul corporal, îți recomandăm să testezi tratamentul de remodelare prin radiofrecvență multipolară EndyMed 3DEEP PRO.

Soluțiile de remodelare EndyMed oferă cele mai eficiente tratamente pentru tonifierea corpului, întărirea și reducerea celulitei.

Scăderea bruscă a greutății are și efecte negative, pentru că te lasă cu un exces de piele care poate fi extrem de inestetic.

Tratamentul ameliorează aspectul lax al pielii (“piele lăsată”), elimină stratul celulitic și reduce circumferința zonelor cu probleme.
Zona tratată își va redobândi elasticitatea, textura pielii va fi îmbunătățită datorită stimulării producerii de colagen, simultan cu diminuarea rotunjimilor nedorite.

  • Elimină eficient vergeturile
  • Estompează aspectul celulitei
  • Mărește gradul de elasticitate al pielii

Alege Lipoliza și remodelarea non chirurgicala

Combinația celor 2 tratamente inovatoare stimulează producția proprie de colagen, aduce un aport important de nutrienți și oxigen, concomitent cu drenarea lipidelor degradate.

Astfel vei obține un plus de fermitate la nivelul feselor, abdomenului, coapselor, piele mai elastică, cu eliminarea laxității si a grăsimii localizate.

Fără durere, fără disconfort și fără timp de recuperare.

Endymed Expess Contour

3 zone

Pret 300 lei ședința

Pachet 4 ședințe 960 lei

Pachet 6 ședințe 1260 lei

Oferte valabile pana la 30 Aprilie 2024

Programează-te AICI

Pot fi contactat prin:

Politica noastra de confidentialitate

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.