Juvederm Volite

Juvederm Volite

Juvederm Volite este noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan.

O singură procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de 9 luni.

Acest nou produs a fost special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, conferindu-i elasticitate și catifelare. Produsul este destinat pacienților care doresc o îmbunătățire vizibilă a calității pielii de pe față, gât, decolteu și mâini.

Juvederm Volite este acționează pe o perioadă de până la 9 luni, după o singură procedură, efectul fiind vizibil imediat.

Pe lângă hidratare, umplerea ridurilor fine prin difuzarea substanței este esențială. Naturalețea este atributul injectărilor cu Volite.

Injectarea cu Volite se efectuează cu un ac foarte fin, dintr-o nouă generație de dispozitive medicale, fapt care garantează confortul în timpul procedurii, dar și reducerea considerabilă a riscului apariției hematoamelor.

Efectul revoluționar al acestui acid hialuronic constă și în conținutul de lidocaină regăsit în formula Juvederm, care ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării, deoarece produce o anesteziere instantă a zonei.

Procedura este minim invazivă, cu o perioadă foarte scurtă de recuperare.

O singură injectare cu Juvederm Volite este suficientă pentru un ten vizibil întinerit, hidratat și proaspat până la 9 luni.

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.