TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Bine ati venit pe site-ul www.alderma.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, intrucat accesarea sa presupune acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate.

Acest site este administrat S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L cu sediul in Constanta, Str. Răscoala din 1907, Nr. 47, judetul Constanta, avand numarul de ordine la Registrul Comertului J13/1873/2013, CUI 32149389, reprezentata legal de Popa Alexandra – Director General. Pentru a putea pastra corectitudinea si validitatea informatiilor, S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau sterge partial sau total Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului, fara o notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.

DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al site-ului www.alderma.ro, respectiv date, imagini, texte, grafica, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezinta proprietatea S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L., fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor.

Utilizarea oricarui element dintre cele mentionate anterior, fara acordul prealabil al detinatorilor de drept, va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

Continutul site-ului www.alderma.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis sub nicio forma fara permisiunea prealabila a S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L.

CONDITII DE UTILIZARE. GARANTII SI LIMITARI
Prezentul site, impreuna cu ansamblul informatiilor continute, este furnizat ca atare, in masura disponibilitatii, fara existenta unei declaratii de garantie sau aprobare, explicita sau implicita.

S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L. nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care acesta este gazduit sau e-mail-urile trimise de reprezentantii sai, nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

Utilizatorul foloseste site-ul pe propria sa raspundere, S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L. fiind exonerat de eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului respectiv de informatiile utilizate de pe site.

Nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta sau fara erori. Prin derogare de la orice prevedere a acestor termeni si conditii, in masura maxima admisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionarea sau disponibilitatea site-ului, indiferent de motivele sau factorii care au condus la intreruperea sa.

Nu oferim nicio garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatie ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. Mai mult decat atat, printre informatiile publicate pe site nu se regaseste niciuna care sa faca trimitere la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorului si site.

Accesarea www.alderma.ro se face exclusiv prin vointa dumneavoastra.

S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L. nu se face raspunzator de eventualele erori sau omisiuni ce pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor sau a informatiilor de pe site. Nu acordam niciun fel de garantie referitoare la continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii paginilor ce compun site-ul. Serviciile si produsele prezentate pe site pot suferi ajustari de pret. Pentru a primi o oferta clara, va rugam sa contactati unul dintre reprezentantii S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L. sau sa completati formularul disponibil pe site.

S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele de pe site, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciul/serviciile oferit/e.

S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L. nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in ceea ce priveste site-urile externe care contin link-uri catre acest site. Niciun site extern pe care-l vizitati ca urmare a accesarii unui link de pe www.alderma.ro nu se afla sub verificarea si controlul S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L., iar vizitarea site-ului extern se face exclusiv pe raspunderea dumneavoastra.

SECURITATE
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

DATE PERSONALE SI CONFIDENTIALITATE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si cele ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati referitoare la dumneavoastra, la un membru al familiei dumneavoastra ori ale unei alte persoane pe care o reprezintati.

Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L. informatii si servicii de calitate, proprii sau ale partenerilor implicati in serviciile S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L. si/sau de a finaliza achizitionarea unor servicii prin intermediul website-ului. Acestea nu vor fi folosite pentru reclama si publicitate, in cazul in care veti solicita acest lucru.

Totalitatea datelor colectate in urma inregistrarii pe site-ul www.alderma.ro a utilizatorilor sunt procesate si prelucrate potrivit reglementarilor legale existente pe teritoriul Romaniei. S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L. se obliga sa nu transmita/publice nicio informatie dintre cele pe care ni le-ati furnizat.

LEGISLATIE
Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L.. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, conflictul va fi solutionat de competenta instanta judecatoreasca de la sediul social al administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DATE DE IDENTIFICARE:
S.C. ALDERMA ESTETIC S.R.L.
Sediul in Constanta, Str. Răscoala din 1907, Nr. 47 (Colț cu Str. Decebal), judetul Constanta
CUI 32149389
Telefon: 0341-170870 Ι 0770-708223
Email: alderma.estetic@gmail.com