Proceduri cu Laser

Rejuvenare Forever Young BBL

Forever Young BBL By SCITON – prima platformă Laser din oraș, singurul dispozitiv din Constanța îl găsești acum în clinica noastră.
Este o procedură revoluționară care pătrunde adânc în celulă la nivel molecular și activează anumite gene asociate cu tinerețea, în timp ce inactiveaza alte gene legate de îmbătrânire. Noi celule ale pielii sunt defapt programate sa întinerească, oferindu-vă o piele frumoasă, sanatoasă, tânără si lipsită de imperfecțiuni pe termen lung.

Patologie Venoasă

Patologia venoasă se referă atât vasele inestetice care se văd cu ochiul liber cât și la insuficientă venoasă ce prezintă semne și simptome neglijate de multe persoane, precum edem gambier, senzație de picioare grele, neliniștite uneori chiar durere ce pot apărea chiar și la o vârstă foarte tânără.

De aceea este foarte importantă consultația de specialitate, înainte de efectuarea oricărui tip de tratament.

Epilare Definitivă

Proceduri de epilare definitivă cu Alexandrite cea mai perfomantă, eficientă și sigură tehnologie la ora actuală ce este înglobat în platforma Sciton, unică în Constanța, doar la Alderma Estetic.

Cine nu-şi doreşte o piele mai fină, fără iritaţii, fără fire sub piele şi mai ales să scape pentru totdeauna de grijă epilatului? Piele curată și catifelată, cu rezultate de la prima ședință.

Cauterizari

Acum ai la dispoziție o gamă variată de proceduri pentru îndepărtarea în siguranță și cu efecte de durată, a diferitelor excrescențe inestetice ale pielii:

  • Keratoze
  • Papiloame
  • Alunițe
  • Negi, veruci
  • Millia
  • Lentigine 

Procedura cu laser Sciton este o tehnologie avansată și ultraperformantă de îndepărtare a alunitelor, verucilor, petelor cu efecte permanente sau de lungă durată.

 

 

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.