Estetică Facială

Injectări cu botox si acid hialuronic

Cu ajutorul acidului hialuronic premium, Alderma îți șterge ridurile și ți restabilește volumul fetei rapid, fără durere și cu efect imediat.

Efectul este vizibil imediat postprocedura iar un mare avantaj pe care îl are acidul hialuronic este efectul cumulativ în timp, însemnând că după tratamente succesive, remanentă produsului în piele crește de la un minim de 6 luni la prima injectare,până la 1-2 ani.

Curățarea facială New Face

Cel mai eficient tratament de curățare facială non-traumatică cu ultrasunete.Deschiderea porilor se realizează cu un gel special .
Tenul necesită curățarea celulelor moarte și a impurităților, comedoane sau depozite de grăsime în medie de 1-2 ori pe lună.
Pachetul este ideal conceput pentru revigorarea şi reîmprospătarea celulelor la nivelul tenului, curăţare, tratament şi masaj de reîntinerire.

Skin Boosters

Terapii si cocktailuri pentru fermitate, luminozitate și elasticitate, astfel încât să te bucuri de un ten așa cum îți dorești!
Bucură-te de o privire atractivă și luminoasă, fără riduri, cearcăne și pungi sub ochi.
Pielea din jurul ochilor este foarte delicată și sensibilă, având o constantă nevoie de îngrijire specială.

Juvederm Volite

Juvederm Volite este noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan.
O singură procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de 9 luni.

Acest nou produs a fost special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, conferindu-i elasticitate și catifelare. Produsul este destinat pacienților care doresc o îmbunătățire vizibilă a calității pielii de pe față, gât, decolteu și mâini.
Substanța injectată acționează prin creșterea densității straturilor epidermice, hidratând pielea în profunzime, efecul imediat fiind de prospețime și rejuvenare, care durează timp îndelungat.