Oferta Pachet Nutriție

SUMMER BEACH BODY

Pachet Nutriție

Consultație nutriție, geriatrie și medicină funcțională
Scanare structură corporală
Interviu computerizat
Întocmire meniu personalizat

200 Lei

 

*Ofertă valabilă până la 31 August 2022

Intră în programul Summer Beach Body și bucură-te de o siluetă așa cum ți-ai dorit!

Beauty from within.The perfect figure is the one YOU build yourself, through lifestyle changes.

 

 

Nu urma diete infinite nepotrivite ție, stilului TĂU de viață, preferințelor tale alimentare, obiectivelor tale. Nu îți agrava sau cauza probleme de sănătate. Alege să începi un program nutrițional personalizat alături de specialistul nostru și vei descoperi că nu e greu să îți construiești SILUETA PERFECTĂ.

Programul este ideal pentru o slăbire sănătoasă și fără diete drastice. Asigură o bună funcționare a organismului și în același timp scăderea în greutate, fără efecte neplăcute asupra sănătății.

Programul de nutriție este construit pe baza:

  • unei evaluări computerizate (care determină nivelul de masă adipoasă, nivelul de masă musculară și calitatea ei, nivelul de hidratare și distribuția apei intersitițial / intracelular)
  • unui interviu de dietă amănunțit (în urma căruia se evaluează carențele de minerale, vitamine și deficitul sau excesul caloric prin calcul computerizat)
  • unui pachet de analize țintite.

 

Se va ține cont în întocmirea planului nutrițional de preferințele alimentare dar și de intoleranțele alimentare (cuantificate de Testul de Intoleranță Alimentară), de ritmul activității zilnice (programul la lucru sau acasă, posibilitatea respectării meselor), de nivelul de activitate fizică sau intelectuală, și de ce nu și de nivelul de talent culinar pe care fiecare pacient îl are (sau nu).

Vei avea meniuri structurate pentru tine, ușor de urmat și un specialist alături, care să te consilieze la nevoie.

 

 

Programare

Pot fi contactat prin:

Politica noastra de confidentialitate

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor variază de la persoană la persoană, în funcție de anumiți factori și stilul de viață.