Epilare definitivă cu laser

Epilare definitivă cu Laser Alexandrite

Proceduri de epilare definitivă cu Alexandrite cea mai perfomantă, eficientă și sigură tehnologie la ora actuală ce este înglobat în platforma Sciton, unică în Constanța, doar la Alderma Estetic.

Datorită multiplelor filtre inconporate în această platforma, procedura este adaptată fiecărui pacient în parte fiind eficientă și sigură atât pe piele deschisă cât și pe cea închisă la culoare, atât pe firul de păr subțire și deschis la culoare cât și pe cel negru și gros. Tratamentul este recomandat atât femeilor cât și bărbaților pe orice zona a corpului.

RECOMANDĂRI

Ședințe recomandate: 6- 7 la interval de 4-6 săptămâni în funcție de zona tratată.

Scapă de părul nedorit și de foliculită inestetică prin EPILAREA DEFINITIVĂ, și beneficiezi de numeroase avantaje estetice:

  • Rezultate de la prima ședință (după 7-14 zile se poate observă căderea părului de pe zona tratată)
  • Fără foliculită și păr nedorit  (epilarea laser este cel mai eficient tratament pentru foliculită și keratoza pilara.)
  • Fără iritații și alergii
  • Piele curată și catifelată

Indicații pre-tratament:

Părul nu trebuie smuls 3-4 saptămâni înainte (se taie cu lama sau cu crema epilatorie), pielea nu trebuie să fie bronzată cu 1-2 luni înainte de procedură sau să existe diferite leziuni sau tatuaje în zona tratată.

Pacientul să nu fie sub tratament fotosensibilizant, părul trebuie tăiat complet cu o zi înainte de procedură cu păstrarea unei mici zone de 1cm pentru a se efectua setările laserului în funcție de aspectul firului de păr.

Indicații post – tratament:

Se evită sauna sau băile fierbinți 1-2 zile post – tratament și expunerea la soare/solar/creme autobronzante este interzisă pe perioada ședințelor.

Cine nu-şi doreşte o piele mai fină, fără iritaţii, fără fire sub piele şi mai ales să scape pentru totdeauna de grijă epilatului?  Piele curată și catifelată, cu rezultate de la prima ședință?